¡Lo más vendido!

Testolic (Testosterone Propionate) Body Research, 100 mg / amp., 1 amp View larger

Testolic (Testosterona Propionato) Body Research, 100 mg / amp., 1 amp

New product

Testolic (Testosterona Propionato) Body Research, 100 mg / amp., 10 amps.

More details

4 € tax incl.

 • Forewarnings:

  informeren uw arts of tandarts dat u dit medicijn nemen voordat u medische of tandheelkundige behandeling, dringende behandeling, of chirurgische behandeling hebben.

  diabetespatiënten:

  TestolicLichaam onderzoek kan verstoren uw bloedsuikerspiegel. Controleer zorgvuldig de bloedsuikerspiegel. Vraag uw arts voordat u de hoeveelheid van uw geneesmiddel voor diabetes.

  Testolic lichaam onderzoek met bepaalde labtesten kan beïnvloeden. Er zeker van te zijn dat uw specialist en lab personeel weet dat u zijn het nemen van dit product.

  labtesten, met inbegrip van de leverfunctie, bloed cellen, cholesterolgehalte, prostaat-specifiek antigeen, botgroei en bloed testosteron, kunnen worden bereikt terwijl u testosteron propionaat nemen. Deze tests kunnen worden gebruikt om te volgen van uw conditie of Zie voor kant resultaten. Er zeker van te handhaven alle specialist als goed lab afspraken.

  nemen met aandacht in de oude; zij kunnen gevoeliger zijn voor de gevolgen ervan, met name een vergrote prostaat en prostaatkanker tumor.

  Testolic lichaam onderzoek moet worden gebruikt met extreme aandacht bij baby's jonger dan 18 jaar; Zorg ook succes in deze tieners niet is bevestigd.

  Testolic lichaam onderzoek Extrameasure:

  als u denkt dat u te veel van dit medicijn hebt genomen contact een vergif ControlCenter of noodsituatie kamer in een keer.

  MEMO: testosteron propionaat is alleen voor jou. Het is niet toegestaan om dit hormoon met anderen delen.

  Testolic lichaam onderzoek gemist maatregel:

  proberen niet te vergeten een dosis. Uw arts zal u vertellen wanneer uw volgende dosering verschuldigd is. Het Bureau kennis bent u niet in staat een afspraak.

  opslag:

  winkeltestosteron propionaat bij kamertemperatuur, tussen 59 ook 86 graden F (15 en 30 graden C). Voorraad verwijderd van warme, nattigheid, ook zon. Niet opslaan in de badkamer.

  dit product, evenals spuiten en naalden, uit de aanraking van kinderen ook dieren houden. Niet hergebruik van naalden, spuiten of andere materialen.

  kopen Testolic lichaam onderzoek online - op onze online shop ooit vindt u een groot assortiment van drugs dus kopen Testolic lichaam onderzoek online op onze winkel voor het aanbieden van anabole steroïde medicijnen.

  kopen van de beste Testolic lichaam onderzoek online - onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wij bieden u alleen de beste drugs, dus beste Testolic lichaam onderzoek online kopen op onze anabole steroïde medicijnen winkel.

  kopen goedkope Testolic lichaam onderzoek online - de prijzen voor onze drugs zijn minder dan in andere apotheken, dus kopen goedkope Testolic lichaam onderzoek ml online op onze online site voor anabole steroïde medicijnen.

Reviews

Write a review

Testolic (Testosterona Propionato) Body Research, 100 mg / amp., 1 amp

Testolic (Testosterona Propionato) Body Research, 100 mg / amp., 1 amp

Testolic (Testosterona Propionato) Body Research, 100 mg / amp., 10 amps.

14 other products in the same category: